diumenge, 29 de maig del 2011

FINDE...

Es cap de setmana no pintava massa be, sobre tot a nivell físic.
Divendres quant feia s'entreno a sa piscina durant una de ses respiració lateral vaig notar com un "track" a sa zona cervical, vaig pensar que no seria res, que segurament abans d'acabar s'entreno hauria desaparegut, però no no, de cada cop anava a més fent que el cap d'uns centenars de metres vaig decidir fer només respiracions laterals a un costat si volia acabar s'entreno. Arribat a casa vaig pensar que el s'en demà dematí m'hauria fogit, però tampoc, es mal i la conseqüent limitació de moviment cervical seguien allà, pareixia en "ROBOCOP" jejej.
Dissabte, s'horabaixa, hi havia carreres de bici des Pla de Mallorca a Sa Pobla, he de dir que es dolor molestava, però no era excussa per no anar-hi, o sigui que abans de partir, un ibuprofeno i cap a Sa Pobla. Arribat allà la meva intenció era aguantar amb és pilot fins a n'es segon pas per Sa Pobla, degut a que a les set i mitja tenia es bateig d'en Damia a Monti-sion. Però quina és sa meva sorpresa que quant a meitat de cursa en lloc de anar cap a Sa Pobla per realitzar el segon pas com jo creia, fem un gir cap a Sineu un altre cop, o sigui, que es segon pas per Sa Pobla era final de carrera, per tant, vaig haver d'acabar. Però he de dir que vaig estar content de que em passés això, perque durant sa cursa vaig tornar recuperar d'entre altres coses sensacions perdudes, com per exemple, saber estar dins un gran pilot i sobretot que físicament vaig tornar a notar que quant el cap/ment diu GAAASSSS!!! jejej, ses cames diuen que tambe, i això, després d'Alcùdia, no havia estat possible, normalment ses cames em deien no no, per tant, molt content per poder acabar sa meva primera cursa des Pla.
Ahhh!!!això si, es mal a ses cervicals continua, o sigui que hauré d'anar a veure sa físio.



Avui he anat a veure als companys que competien a n'es Tri de Palma, on he pogut saludar i donar la meva més sincera enhorabona a molts dels Iromans de Lanzarote, autèntics triatletes admirables com no em cansaré de dir. D'aquí donar la meva enhorabona a n'en Carlos Lopez i sobre tot a n'Iván i a n'en Tris, una cursa molt intel·ligent i tàctica per part dels dos. Pels altres, el que jo sempre dic, si has sofrit i gaudit i no has caigut, el demés no importa. Enhorabona a tots.


Si teniu vint minuts aquí teniu és video de sa meva crono de l'any passat, no som en Cancellara però...sa música si que és d'un dels seus videos jejejeje.



5 comentaris:

  1. Gracias por la visita. El vídeo está muy bien, ahora toca repetirlo con la cabra y un buen casco Aero.

    ResponElimina
  2. Una bona cadència, tens planta de rodador, encara que pujant vas com un bou...

    ResponElimina
  3. No hay de que Migue, este año no pudiernon gravarme con la cabra, una lástima...un abrazo

    Jaume, com van als entrenos, i sobre tot sa piscina????tu ho has dit, tenc planta de rodador, però només en tenc sa planta jejeje, pujant tenc estar molt en forma per poder fer un paper digna, soc molt faixuc jejeje...Una abraçada

    ResponElimina
  4. Uep pep, els entrenaments millor, però encara no estic ni al 50% de com estava al febrer,e stic molt per avall, però ara començam de nou i arribaré al full ican a topeeeee!!

    ResponElimina
  5. Ido t'has pegat unes bones vacances jejeje, això està bé, deconectar una mica. I Can està molt es molt alluny, ara cal pensar amb s'Irontrimallorca no trobes????una abraçada

    ResponElimina