dilluns, 28 de març del 2011

I JA VAN TRES...

I ja van tres dies seguits que vaig fent doble sessió d'entreno, avui però de natació i de correr a peu.
S'entrenament de natació a consistit amb; 1 x 1000 (200 crol/50 tec) + 10 x 100 manoples (2 A3/2 A1) rec 30" c/u. + 16 x 50 aletes (4 A3/4 A1) rec 20" c/u + 200 suaus. En total 3000 metres aproximàdament  en 60'.
Just després de nedar he anat a fer s'entrenament de correr a peu que a consistit en fer un rodatge de 12 km a un ritme entre A0/A1.
El millor del dia a estat que després d'entrenar he anat a recollir sa bici nova, encara no tenc ses fotos demà ja le vos mostraré. Demà aniré a estrenar-la a Sant Salvador a veure que tal, tenc unes ganes que qüasi qüasi hi aniria ara mateix.

5 comentaris:

  1. me fas sentir malament. Quasi cada dia puges Sant Salvador, i jo només l'he pujat un pic en sa meva vida, i hi hauria d'anar per no trobar-me una sorpresa el dia del tristar!

    ResponElimina
  2. Ido ja ho saps...demà vine amb mi, ens ho pasarem molt bé, ara que es dia s'allargat tindrem temps de pujar-hi 3 vegades, no t'animes????

    ResponElimina
  3. hola pep. abans de res, enhorabona per aquest blog i per la teva constància en l'entrenament. ets un exemple a seguir.
    només te volia fer un petit comentari com a nedador. he vist que has fet 10 de 100 pull i pales. ves alerta amb ses pales que te poden carregar massa els "hombros" i llavors tenir tendinitis. noltros nomes solem fer 500m a pales.
    aquest estiu segur que ens podrem saludar en persona a algun tri.

    a tope!!!

    ResponElimina
  4. Gràcies Toni, comentaris com el teu són als que em fan tenir la regularitat i la constància a l'entrenament, per tant, moltes gràcies a tu i a tots per motivar-me més i més cada dia amb als vostres comentaris.
    Gràcies pels consells d'un gran nedador com tu, de fet, la setmana passada haig estar una mica carregat a la zona del trapecio, segurament serà a causa del que tu dius. Gràcies i o tendré en compte.

    ResponElimina
  5. Vols posar les fotos de la bici nova, ens tens amb les dents llargues!!!!

    ResponElimina