diumenge, 6 de febrer del 2011

DEMATÍ, GRUPETA S'HORABAIXA, PODI

Avui, un més d'aquells dies que he enrregistrat a n'es meu disc dur, d'aquells que quan som més grans i ens posem a ambafar fills i nets amb ses nostres batalletes, d'aquells dies que moriran en mi!!! per diferents motius, no només per es podi obtingut!!!!
Comançaré pes dematí. Avui dissabte de Grupeta com no pot ser d'un altre forma, havia quedat amb en Migue i en Llorenç a casa davers les nou menys vint, quant em anat a partir de casa una sorpresa inesperada, En JOAN LLANERAS, si si, es 7 vegades campió del món en pista i medallista olímpic, també venia a cerca-nos per acompanyar-nos a cercar Sa Grupeta, mirau fins on arriba sa humilitat d'en Joan que venia a cercar-mos a nosaltres per venir amb sos de S'Arenal.
Molta boira de tot d'una, però es veia que ees dia acompanyaria. Davers Cas Buço, em topat Sa Grupeta, eren un bon grapat, crec que 20 o 25, hi hagut un grupet que eren companys d'en Joan que havien vengut de Girona i, també m'ha sorpres un bon grapat des Caldentey, però només contectar amb ells un a foradat. Un cop resolt es contratemps, em tornat arrancar. Sa ruta; S'Arenal, Cap Blanc, Cala Pi, S'Estanyol, Ses Salines, Es Llombars, Santanyí, Cas Concos, Felanitx, Porreres, LLucmajor, S'Arenal.
Es ritme a sa ctra des Cala Pi amb vent a favor era alt, continuament hi havia intents d'escapades, tots controlats pen Toni Bon.
En Migue, Llorenç i jo, quan em arribat a Felanitx, ens em despedit de Sa Grupeta i en Migue i jo em partit ca a Campos, en Llorenç a quedat a Felanitx. Ses cames estaven més que preparades per s'horabaixa.
En total 84 km amb una mitja de...uffffff!!!important.
Un cop arribat a casa, quatre estiraments, una dutxa i veure en Rafel de S'Escapada per quedar decord. 12:40 h he dinat d'un platet de pasta amb tonyina que na Tina m'ha preparat (a estat mel). he enviat un parell de comentaris pes facebook a n'en Toni Payeras i després he fet una cosa que quasi mai faig, m'he tombat a n'es sofà per descansar, cosa que mai aconseguesc, però avui si, he fet una durmideta fins a les dues menys quart, he quedat estorat d'haver aconseguit dormir-mé!!!.
A les dues en Rafel psava a cercar-me, després em partit a cercar n'Adrià i amb partit cap a Son Negre.
Un cop allà em aparcat i em anat a incriure'ns, avui dorsal 76. Avui he decidit fer s'escalfament, si es que no estava prou calent del dematí, jejej correguent una mica, he saludat a molts de companys, molts seguidors de es meu humilt blog, gràcies de tot cor per dedicar un 30 segons des vostre temps per mirar es blog i deixar qualque comentari, estic sorpres qde sa quantitat que ho mirau, de debo moltes moltes gràcies a tots.
Poc temps després de les 15:30 h es donava sa sortida a la VI Duatló de Son Negre. He començat marcant es ritme jo, pensant que com que aniria de més a menys, tot el que pogués guanyar el començament seria renda bona cara a a n'es final. En Juanan rapidament m'ha avançat col·locan-se 1, s'únic que podia aguantar-li es ritme un parell de kms era en Jose Manuel Rosa col·locan-se 2, jo 3 tot sol mirant-los a uns 400 m. He arribat a boxes, transició rápida i ja tornem estar damunt sa bici. Abans des primer km ja he agafat en Jose Manuel, em col·locava 2, l'he avançat i s'ha afarrat a roda, a n'es primer des dos trams que haviem de botar de sa bici, he caigut, rapidament m'he aixecat, i he seguit amb en Jose a roda meva, primer pas per meta i l'hi coment a n'en Jose: que tal si estiravem una volta cada un?
ell; Pep no puedo
jo; no me vengas con milongas!!!!que despues seguro que me ganas corriendo!!!!
ell: No puedo, te lo juro!!!!
jo; venga venga, no me jodas!!!!
ell; Pep, si llegamos juntos a meta te dejo ganar!!!!
jo; no no, una cada uno y despues ya veremos, pero seguro que me ganas, yo voy a petar!!!
ell; no puedo, no puedo, es mas, si sigues a este ritmo el que va a petar voy a ser yo y dentro de poco!!!
jo; bueno bueno, como quieras
Quan em arribat a n'es tram on jo a sa primera volta he caigut, aquest cop a estat ell, a n'es segon tram he estat bastant ràpid i ja he agafat uns quants de metres, he decidit que ara era es moment de pitjar i desferrar-me'l, poca poc he anant agafant-li més i més metres. Segon pas per meta tot sol, me diuen que en Juanan estava a 50", tot d'una m'he adonat que'l que tenia que fer era controlar als de darrera. Tercera volta tot sol, controlant es ritme i preocupat pes de darrera. A n'es començament de sa quarta volta en Capó i Abilio m'han avançat, em col·locava 4 art. aquí s'ha produït s'anècdota; abans que m'avancessin, quan he passat per meta a sa tercera volta, he demanat que em marquessin es temps des de darrera, 400 m després m'han avançat!!!! quin ridícul!!!!m'he aferrat a roda, a n'es final de sa quarta volta es femorals m'han començat a recordar que avui dematí també he sortit amb sa bici!!! me preocupat, per què si en Capó ataca a sa darrera volta no podré intentar anar-hi i si ho intent i es femorals em diuen prou m'hauré de retirar, però afortunadament en Capó i n'Abilio han seguit amb es mateix ritme i jo a roda sabent que a peu si ses forces acompanyes soc més ràpid que ells. Arribats a sa transsició m'he liat amb es lloc asignat a boxes, però ràpidament he corregit s'error, tot i es contratemps sa transició a estat ràpida, aquí ja he avançat a n'en Capó, n'Alibio m'ha sortit a uns 50 m. tot d'una l'he agafat i l'he avaçat, em col·locava 2º, ses cames responien i es ritme no era dolent, a sa primera recta llargua he vist que en Juanan ja controlava sa distància, sa duatló era seva, ja des des començament, jo he seguit igual sense voler girar-me darrera per no preocupar-me, i ja a sa recta de meta si que m'he girat a mirar i en Capó venia, però no l'he vist, es 2º lloc era per mi, aquest cop si,  podi a Son Negre.
Donar ses gràcies a tots en Gori que vengut a vorer-me a pesar de tot, en Llorenç que no he pogut saludar-lo després, Josele i companys gràcies pels voltres ànims, en Tià pes seu suport incondicional, a tota sa gent des públic que em marcava d'en Juanan i pes suport que m'han donat tot es temps, públic en general, organització i duatletes, etc...
Donar enhorabona a n'en Juanan una cop més, es un crack!!!!!Capó, Abilio, Jaume Cirer, Jaume Más, Victor, Manuel 3 er classificat veretà + 40, etc...
A tothom GRÀCIES DE TOT COR.
Classificació aquí

9 comentaris:

  1. Enhorabona Pep, ha estat bastant be sa carrera, t'he vist be!!!, i això d'entrar a meta aplaudint, ha estat un gran detall. Enhorabona, i a veure si agaf un poc sa forma i m'anim a participar.

    ResponElimina
  2. Enhorabona Màquina!! M'hagués agradat veure't!! a meam si a sa pròxima venc a fer bulto!! Es dia que te limitis a aixercar-te i fer una volta per plaça, enlloc d'anar a rodar com un loco pes cap blanc, no tendràs rival... una aferrada Pepet!! Estic molt content per tu de veres!!!

    ResponElimina
  3. Enhorabona Pep!!! Carreron!!!!

    ResponElimina
  4. Rafel, estic content que hagis vengut i així t'animis a qualque dia participar, alerta però que això enganxa!!!!aplaudir a n'es públic es el mínim que un pot fer pes suport rebut durant tota sa cursa, entrar a meta i que es públic t'aplaudeixi es una sensació inolvidable.
    Gràcies i diumenge a Llucmajor.

    ResponElimina
  5. Gràcies Migue, però ja saps, un es pensa que es com Déu que pot ser per tot!!!!

    ResponElimina
  6. Jose, tu si que eres un crack, trabajar mañana y tarde y a pesar de todo encontrar tiempo para entrenar tiene más mérito que nadie.

    ResponElimina
  7. Pep enhorabona per la carrera que feres, molt inteligent a la segona part de la cursa. Enhorabona campió!!!!

    ResponElimina
  8. Gràcies, es 50% d'esport diuen que es mental!!!!
    una abraçada

    ResponElimina
  9. Lo que he flipat és que al matí vares anar en bici!!!!! Tio, no has de fer això, t'has de guardar per a les curses, a veure si puges un escaló més :)

    ResponElimina