diumenge, 13 de febrer del 2011

CRÒNICA DUATLÓ LLUCMAJOR

06:14h voltes dins es llit, he acabat sa son però, no em vull aixecar, es prest, intent dormir-me, però faig dormidetes de 5', voltes i més voltes...06:50h m'aixeco.
Esmorzo com quasi sempre de llet Omega3 amb galetes integrals de soja, encenc s'ordinador per llegir sa premsa digital, facebook...
07:45h començo a preparar als estris; tritraje, sabates, casc, benzina super (jejejeje), etc. Havia quedat amb en Migue per partir cap a Llucmajor a les 08:30h amb sa bici, després, a les 09:30h na Tina vendria amb "sa flagoneta" amb tots als estris.
08:28h, riiing! riiing! riiing!... es telèfon, en Migue:
Tenc problemes estomacals tardaré 10'
Ok tranquil.
08:55h apareix en Migue:
Estic fatal, ahir vaig sopar malament i he dormit fatal...
Partim cap allà a m'em si se't lleva????
Ok.
Arribats a Llucmajor moltes cares conegudes, saludo a molts; Toni Puigros, Toni gran, Paco Ruiz, Jaume Mas, Jose i es seu germà, Juanan, Jaume Cirer, Gabi, Tito, Sebastià, etc. Aquets em comenten que avui hi ha molt de nivell!!!jo als dic que ferem el que puguem, com sempre!!!
Anem a recollida als dorsals, allà ens trobem n'Adrià que té problemes per inscriure's, no hi ha dorsals, als han acabat!!!!espera a si algú no ve a correr per així poder collir es dorsal que sobri. A n'es final n'aconsegueix!!!A mi, ja com a federat, em toca definitivament per tot l'any es 127. En Migue hagut de pagar un suplement de 5 € degut a que no portava es justificant de sa Federació Catalana com mentre ell està federat allà.
Na Tina ha arribat, anem cap a "sa flagoneta" a canviar-nos, allà m'adono que no portat es DNI, cac en tot!!!!!  ara tendré problemes per entrar a boxes!!!!cac en tot!!!! i efectivament allà es jutges m'han dit que tindré que esperar a l'ho darrer. N'Abilio tampoc el portava, portava sa llicència de ciclisme, però tampoc així ha pogut passar (jejejeje), a les 10:20h ens deixaven passar, uffff!!!deu minuts per escalfar!!!cac en tot!!!!
Amb en Migue comencem s'escalfament, tanta sort que havíem vingut fins a Llucmajor amb sa bici!, em Migue no es troba bé; tenc punyides a s'estòmac!!!crec que no deixaré anar!!!
Com trobis...
Davant de tot de s'arc de sortida als de quasi sempre; Paco, Toni, Jose, Juanan, Jose Manuel, Toumi (aquest corre molt, vorem que tal amb sa bici)
10:39h começa sa prova!!una vegada més em col·loco es primer durant molt poc temps, en Toumi, Juanan, Toni Gran, Paco, Jose Manuel, Toni Oliver, Alejandro, Carlos Lopez i un molt alt de vermell (a n'aquest moment no sabia qui era) m'avancen ràpidament, jo un altre vegada tot sol!!! es grup cap de cursa per davant a uns 300 o 400 m i, per darrera es grup den Jose.... Jo "En tierra de nadie".
Arribo a boxes, faig una transició ràpida tot i que no aconseguir embotonar-me es casc a sa primera, a sa sortida de boxes avanço n'Alejandro que tenia problemes amb sa cadena de sa bici, en Jose Manuel Rosa està a pocs metres, l'avanço i l'hi coment que anem!!!tenim en Toni Gran i en Paco davant i segurament abans d'acabar sa 2ª volta als agafarem.
En Jose Manuel i jo feim relleus, ell, es un poc baixet, un poc molt, 1'47 "oh poray" per tant, poc vent em parava quan ell estirava i jo anava a roda, he decidit fer jo als relleus més llargs, sobretot quan teniem es vent en contra. A sa meitat de sa 2ª volta agafem es en Toniet i en Paco, abans de agafar-los en Jose Manuel em comenta;
Pep, Toni Gran es mi rival!!!¿entiendes? (es referia que no entreria a fer relleus, per guardar-se per 3 er sector a peu)
Tienes que hacer lo que te parezca!!!
Juntament amb en Toni Gran comencem a fer relleus, en Paco i en Jose amb un principi també col·laboren, però poca poc ja no entraven a relleus, en Toni i jo ens ho haviem de menjar tot sols. L'hi coment a n'es Toni d'esperar es grup den Jose Guerra, Victor, Toni Puigros, Abilio, etc, eren uns 12 o 15 i rodaven ràpid, en toniet diu; Nooo!!si ens volen agafar que sofreixin!!!
Nosaltres també sofrirem ehhh!!!
Tira tira, ja vorem!!!
Seguim igual, a relleus en Toni i jo, en Paco i en Jose (drafting) fins el darrer de sa 2ª volta, girem per afrontar sa darrera volta. Aquí veig que es grup perseguidor den Jose i Victor està pràcticament damunt, Toni atura't que són aquí!!
Té pareix????
Si si, jo als esperaré, ja ens ho jugarem a n'es correr!!!
Ok!!!
En grup encapçalats per en Jose ens absorbeixen, en Victor no trige a atacar (m'ho esperava) ràpidament agafo roda, s'atura i jo també, anem tirant en Victor i pocs més, en Victor torna a atacar, torn agafar-li roda, es grup s'estira però no es trenca arribant així tots junts a boxes.
N'Abilio i en Toniet fan una transició rapidíssima, jo també, tot i que no tant ràpida com ells. N'Abilio i en Toniet em surten de boxes a uns 75  i 35 m més o manco davant meu, en Toniet ràpidament avança n'Abilio, després jo, quedo sorprès perque en Toniet no s'allunya de mi, de fet, soc jo que vaig retallant-li metres, tenc bones sensacions, decideixo avançar-lo, segueixo igual sense girar-me darrera, en Toumi que havia tingut problemes físics damunt sa bici m'avança, em pensava que s'havia retirat, però no!!!. Sentia que algú corria darrera meu, em pensava que era en Toniet, l'hi demano si venien aprop als altres, em diu que no, sorprès no reconec sa veu, el cap de pocs metres m'avança, era en Paco Ruiz, intento seguir-lo però, el cap de pocs metres m'adono que no podré aguantar-li es ritme, per tant decideixo seguir es meu que no era dolent, després m'avança n'Alejandro (Junior crec) jo igual, sense pitjar i aguantant es meu ritme. Es cap de cursa era aquell alt de vermell que vos he comentat abans, corria que té... darrera d'ell, a bastants de metres, no sé apoximadament quants, però crec que bastants, en Juanan, que ja sabem tots que també vola però una mica més baix que aquest, bastant a lluny en Carlos, després escampats en Toni Oliver (junior), Toumi, Paco, Alejandro (junior) i jo. 8è molt molt content, sobre tot per es ritme a n'es sectors de sa cursa a peu, ses sèries fan efecte!!!!!
Donar-li s'enhorabona a n'en Juanan un cop més, avui tot i no aconseguir sa victòria s'haurà possat líder de sa Copa Mallorca a falta d'una prova, grande grande Juanan té felicito de todo corazón.
Als demés; Migue (recupere't i, i prepare't per la pròxima), Llorenç (gràcies pel teu suport incondicional) Paco (menys drafting, se propera cursa et faré entrar a relleus), Toniet (tranquil que tot s'arreglerà, ànim!!), Jaume Mas (quan et recuperis del tot des refredat tornaràs a donar guerra), Jose (sigue así que prontos me pillarás), David Guerra (como te he dicho, encantado de conocerte) Victor (grande sobre las dos ruedas, lástima que a pie no sea igual), Jose Manuel (bonito el sprint al final con Toniet), Abilio (al final me has pillado con la bici, jejej), Gabi (això enganxa, ja voràs), Dani (ya me pasarás las fotos, muchas gracias, The Personal Trainer Toni Contestí), Pedro (te enviaré un privado por lo que ya sabes, se me ha olvidado)a tots en general i sobre tot a n'es que m'animeu amb es tema des blog, GRÀCIES DE TOT COR!!!!!UNA ABRAÇADA FORTA!!!!!
Classificació AQUÍ
Parcials sense transició; AQUÍ
pd; aquest alt de vermell http://www.robwoestenborghs.be/index.html no es estany si volés, campió mundial de duatló!!!quasi res!!!!

6 comentaris:

  1. Molt bona carrera crack!!! Ets un fenómeno!Ja que no ho puc ser de jove, de gran vull ser com tu!!!!!

    Ens veim!! Adeuuuuu!!!

    ResponElimina
  2. Ja t'ho vaig dir, quan sigui jove vull ser com tu!!!

    ResponElimina
  3. Toni grà6!!!!
    Jaume's!!!!voleu ser com jo? ido jo ara em canviaria per qualsevol de vosaltres dos, mira per on!!!!

    ResponElimina
  4. Pep el qui te tot el mèrit ets tu ja que així com participes a les carreres i el teu nivell d'implicació fa que estiguis en els llocs capdavanters. Enhorabona per la carrera, molt de mèrit després de fer bici els dissabtes. Salut

    ResponElimina
  5. gra6 Llorenç, com sempre dic, intent fer el que puc, donar-ho tot, perque demà no sabem on serem!!!!

    ResponElimina